Kámoši

Kámoši

Anotace: třetí z lyžáku, vedlejší větev od TeFu

Když jsme ji uviděli, skoro to s náma seklo,
teprve s láskou jsme poznali to pravý peklo.
Nejradši bysme odletěli na Bora Bora,
zařídit to musel, asi ten shora.

Co by člověk neudělal pro tuhle hezkou holku,
kamaráda zabil naprosto bez okolků.
Tohle je válka, přátelství schází,
když jeden druhýmu klacky pod nohy hází.
Děláme hovadiny, kecáme sračky,
lezeme na Everest, nemáme sebou mačky.

Co budem dělat?
Asi jen čekat.
Moc lidí lásku neřeší,
jenom čeká, až čas všechno vyřeší.

Často v noci nespíme, až začne svítat,
už neumíme se s úsměvem na tváři vítat.
Nešťastná láska je pěkný svinstvo,
dělá radost básníkům a kazí lidstvo.

29.3. PMF 2007
Autor PMF, 07.05.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí