Milování s...

Milování s...

Anotace: ...

Na posteli,
osamocen, jak poutník,
sedím a čekám,
na tebe a na tvé milování…

…bez veškerých zábran,
strháváme ze sebe oblečení,
líbám tě, po celém těle,
cítím vůni, vůni tvé pokožky,
ano…milování s…

…ale to jsem nevěděl,
že jiného nápadníka máš,
bílá rukavice vletěla mi do tváře,
teď stojím s pistolí v ruce,
a jen se modlím…
za tebe..a milování s…

…nakonec to nebylo tak hrozné,
teď jsem tisíce kilometrů,
od tebe vzdálen, píši ti dopis,
jak na frontě a nejen západní je klid,
v dešti stojím a dívám se do nebe,
vzpomínám, vzpomínám na tebe…
…a milování s….

Zavírám oči, rychle,
nemohu, už skutečně nemohu dál,
musím tě položit, ale opatrně,
dívám se na tebe a čtu na hřbetu:

„ Milování s knihou, nevšední zážitek…“
Autor Láďa, 07.05.2007
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,ten závěr je úplně krásný,ze začátku jsem čekala,co přijde,ale tohle jsem nečekala :)

08.05.2007 12:10:00 | ztracená

:-))

07.05.2007 14:20:00 | Bíša

hezká básnička:-)

07.05.2007 11:29:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí