Láska

Láska

Anotace: Lásko, ty dámo v cnostném hávu ...

Lásko ty dámo v cnostném hávu,
která dáváš smysl našim dnům.
Přijď, než čas postříbří mou hlavu
a vynes mé srdce k nebesům.

Nechť kousek tebe vzklíčí ve mně.
Ať poznám všechny tvoje taje.
Odveď mě rychle do své země.
Ukaž mi ty divukrásné kraje.

Oslep mé oči a rozum ukryj v skrýš.
Poraž tu samotu v boji odvěkém
Lásko poslouchej, co říkám, slyš.
Učiň mě lepším člověkem.
Autor Mische, 17.08.2004
Přečteno 1509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí