já nevim, tak kolem devátý

já nevim, tak kolem devátý

Anotace: ---

já nevim, tak kolem devátý
dřív asi ne
stál jsem zas ve futrech
a díval se jak spíš
ruce složený pod hlavou
a koukaly ti ramena
( ty bys mi řekla,že ti na ně táhne )
nemáme velkej pokoj
a takhle po ránu
se v něm točí slunce jako ve sklenici
bál jsem se jen hnout abych o to nepřišel
o tu chvíli ( a není každý ráno )
kdy ti celý zmatený leze ustrašeně do vlasů
a tvoje pihovatá kůže na chvilku zezlátne
jak na starejch obrazech
a mám chuť po ní psát a mám strach se hnout
zvítězí vždycky strach

já nevim, tak kolem devátý
dřív asi ne vždycky vím
jak ti o tomhle budu vyprávět
a ty se mi budeš smát
(a máš asi pravdu )
jen čekám, že jednou
až bude ráno vonět kafem
a ty budeš zabalená do ručníku,
se zeptáš,co jsem ti chtěl psát?
Autor kulishak, 07.05.2007
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přesně proto jsi krásný, protože vždy zvítězí strach...

07.07.2007 10:06:00 | michala

našel jsem tě u Skaje, ...
... a seš dobrej ... do guláše ...

*- ne, ne, .. dělám si srandu, ty tvý myšlenky a představy to je " genuine life ..." a vo to go především ... žádný kašírování kýčovitých andílků ...

29.06.2007 08:28:00 | HarryHH

Kolem devátý...
Příběhy všedního dne -tak ty umíš zachytit perfektně.

11.05.2007 08:27:00 | skaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí