Jindy bych řekla -bojuj...

Jindy bych řekla -bojuj...

Anotace: opět jedno starší dílko

Duše politá zbytky včerejšího vína
nebudem hádat,čí je to vina
říkám ti
/s láskou/
že nevím jak dál.
prolhané kousky
včerejších vzpomínek
nás ničí.
slyšíš?
takhle to nejde...
co skrýváš tím mlčením
pravdu?
Tu,kterou já nezměním
Jindy bych řekla -bojuj...
ale dnes mlčím,
protože už nestojím o to,
abys o mě stál.
Chvíli jsem chtěla,
abys mě měl rád.
Teď jen lituji,
žes to nepoznal.
Autor Courtnei, 07.05.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí