Je to tak dávno

Je to tak dávno

Anotace: "konec" jedný lásky

Je to tak dávno
já býval jsem Tvůj
a Ty má...

Je to tak dávno
hladil jsem Tě ve vláskách,
když jsi usínala

Je to tak dávno
už i písmenka se mi pletou
bo už ani ony neví

jestli to nebyl jen sen
sen, co se mi jen zdál
jednou v noci

je to tak dávno
že mi to připadá nemožné
že byl jsem tak šťastný

je to tak dávno
byli jsme dva
teď jsem jeden

bo byli jsme jeden
a teď jsme dva?
nevím...

je to tak dávno

nevím proč, nevím kdy
jsi přestala cítit to,
cos´ cítila dřív

víš, mrzí mě to
bolí, strašně moc
miluju Tě, víš?

i když je to už dávno...
Autor Pazdi, 08.05.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí