Můj úděl - malé dilema

Můj úděl - malé dilema

Anotace: Mno co říct, je prostě asi trochu sebelitující,asi dost, já bych to nečetla =) A omlouvám se pokud si to někdo přečtě a pozná v tom svou frázi, někde jsem ji tu četla a moc se mi zalíbila.

Stále se soužit,
smát se a kroužit,
marně se ploužit,
po lásce toužit.

To jest úděl můj,
Bože, mou duši ochraňuj,
při mě stůj.

Nemohu být šťastná,
nemohu být tvá,
nemohu být sama,
nemohu být svá.

Nabízené odmítám,
lásce se já vyhýbám,
poblouzněně sebe proklínám,
ptám se jak nebýt sám.

Ne lásko, jdi pryč,
nechci zase cítit ten chtíč,
vždyť taká býváš jako bič.
Co mi zbývá? Zdá se rýč.

Má krize nemá řešení,
my dva jsme spolu už navždy nevěrní.
Po něčem touží,trápí se, souží,
řešení se vyhýbající,
navždy nekončící...

...Dilema zda se zvrátí a ztratí své já
či se navždy svému smutku odevzdá.
Autor sad_girl, 08.05.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí