déšt

déšt

Anotace: ...svlažil duši moji vyprahlou...

V chladivých provázcích,
jež měří si zem,
jak hluboko mají sem ,
z šedi nebeské,

žijí si chvíli,
však život co má
svůj smysl,

v každičké krůpěji,
kdo naslouchá,
nalezne kouzlo své,

a rozpustí se
na chvíli i splíny naše
a čistá zdá se
býti mysl.

Voňavou zahradou
se snáší kapek
vodopád,

a kvítků lačnícím,
tak jako nám,
je za potravu

a můj hrad z písku
zůstává dál stát,

i když Tě nepřivítám
nikdy znova
na svém prahu..

však přesto
zůstaneš mi deštěm
co dodal mojí duši vláhu...

a navždycky Tě budu
lásko milovat...
Autor chalcedon, 08.05.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsi k těmto veršům složil hudbu?
zpívej dál...

11.05.2007 21:18:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Moc krasny , hezky zpracovane, prirodu mam take moc rada.Z

08.05.2007 11:44:00 | carodejka

Přidám jeden ohraný a nudný komentář : Krásné..doufám,že to vydrží..

08.05.2007 11:00:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí