Ztracená

Ztracená

Anotace: styska se mi :((

Topím se ve tvojí vůni
v hedvábí tvý kůže
naslouchám tvý kytaře
a ochutnávám mlžné cáry
z tebe.
Soucítím s tebou
a naslouchám tvým slzám
dávám ti vlasy za ucho
a hlídám tvůj spánek
a slíbávám zlý sny.
Odpouštím nesplněný sliby
zkouším se v tobě neztrácet
nosím rozpuštěný vlasy
- tak, jak to máš rád

...ale proč?
nejsi tu.
Jen já jsem
ztracená ve vzpomínkách.
Autor mistake, 08.05.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí