pavouček

pavouček

Anotace: ...

Mezi dvěma stvoly
jež zdobí korunky voňavé,
splétám z citů
velmi jemnou pavučinku,

snad zachytí se do ní
motýlí srdce Tvé,
pak budu moci být,
alespoň s Tebou na vteřinku,

sám pak se do svých sítí
vplétám znova,
aby Tvá křídla
mohla býti volná k letu,

a kapkou rosy zchladím
žhavá slova,
a poděkuji za Tvé křehké
bytí světu...
Autor chalcedon, 08.05.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká

Zaujala mě tvá vizitka, souhlasím úplně se vším

08.05.2007 19:00:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí