Rok komety

Rok komety

Anotace: ...

Zatím,co hádá mi z očí jak kdysi,
jsme o rok starší.
Pozoruji Tvé rysy.
Někdy se díváš,jako když nevíš,
ale přitom víš mnoho,
až příliš.
Lásko,
Tvůj život je tak daleko,
na křídlech pomsty
vznášíš se vysoko,
já stojím mlčky dole.
Tento druh hry možná baví Tě
a s lehkostí akrobata
odhazuješ to,
co něco znamenalo v mém životě.
Únik před vlastním stínem je lež.
Pomsta osvobozuje,
ale jen na chvíli.
Skončila další válka slov,
a kometa září na obzoru
-úsvit nových katastrof.
Autor fijalka, 08.05.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí