Slib

Slib

Anotace: Kterých slibů je více? Těch splněnejch nebo těch nesplněnejch? Odpověď zná každý :-)

Chtěl bych Ti vše slíbit,
jen kdyby to bylo možné.
Ale nemám právo
v budoucnosti slídit.

Slíbil bych Ti věčnou lásku rád,
jen kdyby to šlo.
Věčnou lásku -
- napořád.

Co slíbit chceš,
to vše slíbit bych ti chtěl,
ale nenosit Tě ve svém srdci,
to jediné po mně chtít nemůžeš.
Autor G30R63, 09.05.2007
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí