Vyznání...

Vyznání...

Anotace: Je mnoho podob lásky i mnoho situací , kdy lze ji cítit. A taky nikdy není pozdě :-)

**

VYZNÁNÍ...

Souznění...

s Tebou,chvíle?
ne,celé dny, kdy pociťuji klid
a kdy se hojí rány
to když jsi u mě...

Záchvaty lásky?

jsou s Tebou chvíle,
kdy projede mnou cosi co mé nevědomí zakázalo,
jsou ano,
a prosím ať jsou více
to když jsi u mě...

Milování ?

jsou spolu chvíle
kdy tělem i jazyky směřujem k vrcholům
lížeš mě divoce jak zvíře,
vlhce,jak troška sněhu,
jen já v té chvíli hledám něhu,
jeden dech,
splynutí,sjednocení, před napětím uvolnění.
Víc než víc je nic,
v téhle době
snad splynout v mysli v jedno a zůstat mimo těla
i ve chvíli kdy jsem v Tobě ...

05/07

***
Autor StanK, 09.05.2007
Přečteno 804x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět kvalitní a cenné...Díky

09.05.2007 16:16:00 | Viki C.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí