Slova

Slova

Anotace: Co dodat?...Zajímaly by mne vaše komentáře...

Když letmý dotek bolí
když prostor v čase stojí
já čekám na ta slova
co rány v srdci hojí....
Tak tiše a rychle Tvá slova vklouzla,
do srdce mého, jako dýka
kdy z doteků našich se stala
už jen v minulosti rýha
Na oblaku vzpomínek
tiše se vznáším...
Tak jako kamínek v prachu
na velké poušti
se i já v tobě ztrácím...
Téměř až v oblacích jsem s tebou byl
vnímajíc jen tvá slova
Pro ta slova já rád žil
než jsem spadnul dolů, tam zhora...
Autor mauser, 09.05.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolestivá báseň...znám,znám.

09.05.2007 19:11:00 | Jiří Cejpek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí