Láska na první pohled... a jak to dopadá...

Láska na první pohled... a jak to dopadá...

Anotace: Opět momentovka... nevím, jestli se dá vůbec číst....

Vzpomínáš na to odpoledne,
kdy svět se točil jenom kolem nás,
slunce jen čekalo, kampak si sednem,
aby svítilo a nepřepad´ nás mráz?

Vzpomínáš, jak za ruku jsi mě vodil?
Jako bych byla malá a bezbranná,
teď jako bys jemně do vody mě hodil,
já topím se tu... Jsem spoutaná...

Vzpomínáš, jak jsi na mě neměl chvíli,
aby napsal jsi mi pár písmen, slov,
až jednou umřeš, zavolám víly,
ať si jdou zatančit na tvůj rov.

Víš, byl jsi jediná láska na první pohled,
aspoň jediná, kterou tak dobře znám...
Co naplat, schovám si srdce zase pod led,
ať chladný rozum a klidnou hlavu zachovám...
Autor prostějanek, 09.05.2007
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné...a nenechávej srdce dlouho "u ledu" ;o)

12.05.2007 01:11:00 | Theara

:o) krásná jako vždy...

10.05.2007 11:37:00 | Severka

Zase to s tím hrobem..:-)
Jen počkej, ten led ti nebude dlouho moc platnej :-)

09.05.2007 20:57:00 | lidus

Tovíš že se to dá číst!:-)

09.05.2007 20:40:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí