NECH ME!

NECH ME!

Anotace: Pláču si do tmy...

Nech me to skončit
odejdu v tichosti

Nech me zapomenout
dablu dusi propujcit

Nech me tu lezet
budu tiše

nech me kricet
i pouhá kliše

nech me tmě
ona me zna

nech me noci
není zlá

nech mě plakat
to pomůže

nech mě běžet
skákat do louže

nech mě snít
snům věřím

Nech mě prostě jít...
Autor Movinecka, 09.05.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zase bude dobře:-)

16.05.2007 23:02:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí