S láskou utíkám

S láskou utíkám

Anotace: moje momentální alegorie pocitů a přání...

Do tvých modrých očí píšu lásku,
svými slovy poskládanou pod peřinou z mraků
se spanilostí letících ptáků,
jen a jen tobě ji dám.

Cestou plnou prachu,
já vyšel beze strachu,
cestou která snad dovede mě k tvému srdci,
dnem i nocí,
nocí i dnem,
utíkám za tvým srdcem.

V dlaních schovanou ji tobě nesu,
je tak zranitelná,
a já se třesu,
že ji v pořádku nepředám.

Ochráním ji před všemi živly,
před ohněm i nesmysly,
před světem plným bouří,
tím světem bez lásky a citu,
bez pochopení a bez soucitu.

Už jen malý kousek zbývá,
i láska 1000006 podob mívá,
tak tu pravou přináším já tobě.
A co dál?
Jen pár…..žádný rým,
jenom život „s tebou“
Autor vicarious, 09.05.2007
Přečteno 528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí