Poslední verše

Poslední verše

Anotace: Konec básníka..

Nebude již básně psát,
marně budeš se ho ptát,
zraky v nebe se upírají,
myšlenky jen tak utíkají.
Utíkají ke dráze mléčné,
proč jen sám je věčně?

V noční mlze chladné,
silueta ženy vnadné,
však chybí tvář a rysy,
tak jasné a známé kdysi.
Láska pravá to prý byla,
dnes po ní jen tíseň zbyla.

Miloval jí bez oddechu,
teď po ní ani slechu,
tiše sedí,slzy roní,
pro květinu,co nezavoní.
Každý večer v duši bol,
všechny tóny zní mu v mol.

Už nevěří lásce víc,
vždyť nezbylo mu nic.
Nic,než slzy ronit
a přání,se nenarodit.
Autor barbar, 10.05.2007
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jak kdybys to psal za mne. Jen prohodit rody.
Musíme věřit - co by nám bez víry zbylo?
Usměj se, prosím :-)

15.05.2007 13:11:00 | Judita

Nech básníku poslední verše na později, zatím v sílu lásky věř raději....šanci ji zase dej a dál už nezoufej :-))

10.05.2007 19:24:00 | Lorraine

Ano!

10.05.2007 18:13:00 | Bíša

bude zase líp :-)

10.05.2007 17:28:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí