To co jsem ti chtěla říct

To co jsem ti chtěla říct

Anotace: Tohle mě napadlo v zoufalství,když jsem byla pořád zamilovaná do bejvalýho.

Já tě tolik milovala,
mnoho péče jsem ti dala.
Ty sis toho, ale nevážil,
a mě si tím moc ublížil.
Se mnou si se rozešel,
a jinou sis asi našel.
Prý mě možná ještě miluješ,
tak proč o mě nebojuješ?
Myslíš si, že jen ty si něco provedl,
a vyřešit si to nesvedl.
Vyřešit be se to asi dalo,
ale jenom kdyby se ti chtělo.
Teˇuž je vše ve tvých rukou.
Autor Nikolína, 10.05.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí