Beznaděj

Beznaděj

Anotace: ...

Dát srdce jsem možná chtěla,
však není nikdo,
kdo chtěl by brát.
Láska,smrt...
...to prázdná slova.
Že máme šanci na žití?
V tomhle světě?
Bloudím si sama krajinou
a v mysli jen jeho,
co jsem tak milovala.
Kde je čas lásky?
Obrátil se, zbyl jen prach
a v mé duši nic než vztek.
Chci zapomenout.
Velké, horké slzy
minulost už nedohoní.
Smrt...snesla se.
Žádná další trápení
či honění za tím,
co stejně není.
Autor fijalka, 11.05.2007
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí