Jak ti říct

Jak ti říct

Anotace: Jak říct tohle vše klukovi,o kterým nevíte jak se k vám zachová???Ale vžádným případě vás od toho nezrazuju.

Nevím, jak ti říct,
že tě mám ráda.
Viděla jsem tě jen jako kamaráda.
Prostě nejhezčí kluk co znám,
ale těžko si to přiznávám.
Jsi můj idol nádhernej,
i když trochu rozvernej.
Není snadný říct ti to,
mám tě ráda, cítím to.
Autor Nikolína, 11.05.2007
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí