Konec cesty

Konec cesty

Anotace: Zase jedna trochu melancholická

Tady je konečně konec cesty
svázalas mi ruce svými gesty
ten konec je opravdu blízko
a nikde žádné východisko
pro mě, pro tebe, pro nás

Na konci cesty je totiž sráz
ale chci jít dál
a zlámat si vaz
proč bych na konci cesty stál
bez východiska nemá život cenu
tak proč se raději nevrhnout dolů

Na konci cesty je vždycky kříž…
Autor tdraský, 12.05.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně melancholická,ale líbí se mi.Hlavně ten konec:
"na konci cesty je vždycky kříž"

12.05.2007 20:04:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí