CHCI OCHUTNAT

CHCI OCHUTNAT

Anotace: Slakost a hořkost dohromady nechutná hezky

kdyby někdo věděl jak se cítím
jak za svoje chyby se stydím
jak za svou naivitu slzamy platím

je mi strašně smutno
je mi moc špatně
proč si mi to udělal?
lásku si přece sliboval
naši budoucnost barevně maloval
a v představách o nás sis tak liboval

je mi to strašně líto
chtěla bych slyšet že smím to
zabít tě

miluji tě a přitom nenávidím
chci se tě dotýkaz a zároveň sfackovat
chci s tebou ležet v posteli
zároveň tě chci shodit z ůtesu nebo ze skály

chci tě mít a zároveň chci
abys byl na druhém konci světa
myšlenka na tebe mě stále leká

milovals mé vlasy
říkals že jsou plné krásy
milovals můj smích
teď už není
teď je jen černý stín na tvářích mých

nikdy tě nepřestanu milovat
i přes to co jsi mi udělal
nikdy tě nepřestanu nenávidět
protože jsi to udělal
nikdy, nikdy
Autor Veronika Soumarová, 17.08.2004
Přečteno 993x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí