Duše pláče

Duše pláče

Anotace: A nejen ona ...

Sedíš na skále, tiše pláčeš,
tolik lidí ti ublížilo.
Proč jsi tolika lidem věřila?
Svůj život bys do jejich rukou svěřila.

Chceš zůstat sama,
nevěříš nikomu.
Cokoliv bys za přítele dala,
svého života by ses pro něj vzdala.

Jak krásné byly ty chvíle s ním,
byl pro tebe tím nejkrásnějším, co tě potkalo.
Jako v sedmém nebi si s ním byla,
o něčem takovém si jenom snila.

Tolik jste si rozuměli,
bylo to jako z pohádky.
Najednou váš vztah zakryl čenrý mrak,
jemu zastřel jeho zrak.

Milovala tě,
ani nevíš jak si ji ublížil.
Vzudch by za tě dýchala,
srdce na dlani by ti dala.

Teď tu sedí, vzpomíná na ty chíle,
jak ji tehdy bylo krásně.
Ptáčci, potůček bublající,
zvířata úkryt hledající.

Nevrátí už ty chíle zpět,
nebude pro něj trpět.
Jejich láska jako voda v potoce vyprachala,
jen strniště, holé kameny lásky zanechala.
Autor Pferdgirl, 12.05.2007
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano , smutek a utrpeni nas stiha... krasne jsi to napsal.

28.07.2007 20:41:00 | carodejka

Tolik bolesti a utrpení :( Tolik smutku.....
A přesto je to tak krásná básnička

15.05.2007 19:15:00 | Schukr00

...proč jsem tolika lidem věřila?...je to strašně krásná básen...připomíná mi něco ze mně...

12.05.2007 17:08:00 | už ne pernikova princezna

...zanechané holé kameny lásky...moc pěkné. Loučení je většinou alespoň pro jednoho bolestné.

12.05.2007 16:58:00 | Theara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí