DLOUHÁ SAMOTA

DLOUHÁ SAMOTA

Anotace: nedočkala jsem se

dívám se z okna
když padají hvězdy a já jsem sama
konečně jsi přišel, jsem tak moc ráda
chytíš mě za ruku
a naší láskou zářící hvězdy
jdem spolu pozorovat ven
náhle se probudím
a jen si pomyslím proč
proč to byl jen sen
Autor Veronika Soumarová, 17.08.2004
Přečteno 899x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí