Kde...

Kde...

Anotace: Zůstat sám, horší věc v světě není. Co ti pak zbývá? Snad jenom snění…

Přijdeš stojíš jdeš
a nikdy nic neřekneš
Ležíš spíš sníš
Mít tě zase k sobě blíž

Láska to je cit
Bez lásky nemůžu dál žít
Lásku jsi nám vzala
a teď kde je kde je kde je
studíš jako ranní skála
kde je kde je kde je

Stojím tu jak solnej sloup
tak proč mě nevezmeš do svých pout
Štěstí bylo tak blízko
a teď kde je kde je kde je
Myslel jsem že se blýsklo
na lepší časy
kde jsou kde jsou kde jsou

Točily se kolem nás
všechno mělo tolik krás
ty však dávno zmizely
a teď kde jsou kde jsou kde jsou
O tvoji skálu se tříštily
znamení konce nám věštily
kde jsi kde jsi kde jsi…
Autor tdraský, 13.05.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to pěkné, originální, líbí se mi :)

15.05.2007 13:49:00 | -Jojo-

wau...tohle jde přímo ze srdíčka:(

13.05.2007 17:43:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí