Pro naše pusinky

Pro naše pusinky

Anotace: chlapi do toho!...

Už je opět tady
svátek pro mámy.
Chlapi chtiví jsou
políbit svoje dámy.

Od domácích prací
pomůžem tento den.
Na kafíčko si skočte
či na procházku ven.

Holky máme vás rádi
i když se to nezdá.
Na nebi nám svítíte
jako jasná hvězda.

Kytičku dáme vám
k vašemu svátku.
Na další potomky
tuhle malou splátku…
Autor Modrý Adept, 13.05.2007
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, hezká. :-)

13.05.2007 10:39:00 | Mirčaa

Juuu... :))) ta je peknoucka.. :))

13.05.2007 09:34:00 | Malá Trapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí