CHCI, NEMŮŽU

CHCI, NEMŮŽU

Anotace: nakonec jsem to udělala a neměla výčitky

jsi jako strom
mám ráda každičký lísteček
jsi jako tichá hudba
je tak známá
mám ji tak ráda
my dva ji nemůžeme mít
lásku
nemůžeme ji společně žít
byla by krásná ale krátká
někdy hořká někdy sladká
někdy tichá někdy hlučná
někdy dlouhá někdy stručná
nemůžu tě políbit i když bych strašně chtěla
kdybych to já udělala
výčitky bych asi měla
kdybych aspoň směla
Autor Veronika Soumarová, 17.08.2004
Přečteno 888x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí