Divné stvoření...

Divné stvoření...

Anotace: -..-

Asi jsem stvoření divné
stvoření bez citu
bez lásky

Ale vždycky jsem to tak chtěla
netrápit se
být bezcitná víla
bydlící v lese

Neronit slzy pro Tebe
o které nestojíš
nedívat se zamilovaně do nebe
než mě zas odhodíš

Nemyslet každou vteřinu
na naše setkání
nemuset plakat na peřinu
... Nesnáším to čekání...

Nemuset čekat až zavoláš
až se zmíníš
až budeš vědět že žiju

...

Je to vlastně krásný pocit
být bez lásky
mám volné klidné noci
a nemusím si klást
další šílené otázky...
Autor mattoni.uz.neni, 13.05.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu mi to připadá. jako by to bylo o mě.. ale asi je nás takových víc, no co se dá dělat, jinak moc pěkná básnička :)

14.05.2007 15:27:00 | pawlina

Přesně Ti rozumím, poslední dobou jsem na tom úplně stejně... :)

13.05.2007 19:35:00 | seed.misulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí