Šťastná ....(jako blecha)

Šťastná ....(jako blecha)

Anotace: jsem šťastná jako blecha, když tě kolem sebe mám, můžu s tebou být a v náruči tvé chci usínat

tančím
bez hudby po mracích
jen se tak klidně
vznáším
cítím se volná
jako pták
když s tebou můžu být
tajemným kouzlem mě mámíš
ve dnech i ve snech mých

upínám
své oči, i ruce i duši
k oblakům
snad tě někde v odpoledním slunci
zase spatřím
když můžu vedle tebe usínat
se probouzet, prostě žít
se slzou v oku, úsměvem na tváři
co víc můžu chtít

ulehám
hned zase se probouzím
v náručí tvé
ve vůni rudých růží
slunečním světlem zahalená
a věřím,
že andělé jen tiše žárlí
ve skrytu nesmrtelné duše
když na zem pohlédnou

kráčím
ruku v ruce s hvězdami
splétám rty v polibku
k loučení i usínání
toužím
zakrýt si tvář
schovat se v bublinkách mýdlových
a zastavit čas
Autor black_and_red, 13.05.2007
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andělé tiše nežárlí..andělé totiž přejí ..a lišácky se smějí..Krásná ..:o)

28.05.2007 22:41:00 | Nút

Moc pěkná...vidím v tvé básni náladu opačnou té mojí...

13.05.2007 21:20:00 | Severka

Hezké. Štěstí je láska a láska je štěstí.
A nyní je to zrovna o Tobě.

13.05.2007 20:22:00 | s.e.n

...je to cítit ...z té básničky...jsi šťasná, přeju ti to :-)
...píšeš dobře tehdy, kdy necháš psát emoce...
Děkuji za koment :-)

13.05.2007 20:08:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí