čas

čas

Anotace: ...

Nakresli mi na zápěstí hodinky
abych věděla kolik času
zabírají mé něžné vzpomínky
v tvém roztřeseném hlasu

Sleduješ střižené pramínky
poslední zbytky mých vlasů
červeně škrtáš mé podmínky
chceš vrátit vše strojem času

chceš zneužít nevinné záminky
a bláznivě rozehrát basu
i v kameni rozžehnout ohýnky
a všecko zas vrátit času
Autor sanerina, 13.05.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dalsie fakt vydarene dielko..paci sa mi ako píšeš!

16.05.2007 17:32:00 | gallatea

Jsem ráda, žes konečně přines plnou basu piva.
A do rána můžem zpívat a být jako slíva...

16.05.2007 12:07:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí