SLEPÁ

SLEPÁ

Anotace: Tuhle jsem vymyslela v restauraci když jsem na něj myslela, bohužel měl v hlavě jen sex jako spousta jiných chlapů( kdyby byl aspoň dobrej...)

mám teď jeden zvláštní pocit
nevím co to je
ale cítím že své rty chci do těch tvých smočit

chci se tě dotýkat a rozkoší tvé srdce slyšet
na nic jiného než na tebe nechci myslet

je mi s tebou hezky a to moc
konečně nemusím křičet o pomoc

jen trochu doufám
že naše láska není jen sázka
že tvůj chtít nebude hned pryč

chci abys byl sladký jako písnička
kterou právě slyším
chci abych byla plná touhy po tobě
která mě svou silou nádherně ničí

chci si vychutnávat tvé polibky mně darované
a další krásné věci které jsou následovné

chci stále slyšet tvé kroky
které jdou směrem mým
tak moc si přeji konečně naslouchat i přáním svým
doufám že snad smím
Autor Veronika Soumarová, 17.08.2004
Přečteno 2562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí