10 x Proč...?

10 x Proč...?

Anotace: Jedna starší tak dva roky...

**

10 x Proč?

Proč mluvit, máme ústa
proč vysvětlovat ,máme oči
proč psát, máme ruce
proč namysli,máme smysly
proč netvořit svůj čas, ještě včas a mladí
proč,když já jsem chtěl, a co jsi chtěla?
proč se nedotknout se,ještě máme žhavý těla
proč jen chtít a starosti denní , přežít bez vzrušení ?
proč věřit v to co není,
proč ne i pro zábavu,pobavení
máme svobodu se ztratit? Máme...
co je pryč už těžko půjde vrátit.

A jako vždy, ty důvody?
Nejsou, snad užít čas štěstí, pohody

2005

**
Autor StanK, 13.05.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí