E. 37

E. 37

Anotace: Občas trochu naivní. :-))

Pro tebe to, co zazebe,
plamenem svým já budu hřát,
jed z světa ran Ti vysávat.
Tvůj dech můj milý, nejdražší,
zachytím v spánku nejsladším.
Nemůžeš mě tu nechat stát,
popelem tělo potírat.
Opustila jsem světlo hvězd,
v propasti světa zřím neřest.
Proč jsem tak dlouho trpěla,
pro Tvoje vlasy doběla,
pro Tvoje ústa, dlaně Tvé
se ráda zříkam i nebe.
Slova Tvá bičem mrskají,
však hlas Tvůj líbá potají.
Jelen jsi v lese tajemném,
jsi vším, co dá mi matka Zem.
Jsi bylinou stesk léčivou,
jsi nekončící únavou.
Své zkřehlé prsty chci Ti dát,
závojem oči ovázat.
Autor Inge, 14.05.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí