Vzpomínám..

Vzpomínám..

Anotace: ..jedna ze šuplíku..

Sedím v prázdném pokoji,
po okně stéká déšť,
hraje tiše hudba
a já vzpomínám.
Vzpomínám,
na první pohled v davu,
na první ůsměv,který jsi mi daroval.
Vzpomínám,
na naše setkání
na letmý dotek ruky,
než řekla jsem,že smíš.
Na něžné polibky a tichá vyznání.
Vzpomínám,
na protančené noci
kdy chvěla jsem se touhou a štěstím.
Vzpomínám,
na chvíle loučení
kdy sliboval jsi
a já věděla,že se nikdy nevrátíš!
Žij šťastně,já ač na malou chvíli
spojila s Tebou svůj život,
toho nelituji!
Autor Zlatičko, 14.05.2007
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Denny3
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky se čteš

17.05.2007 13:21:00 | barbar

:-))

14.05.2007 18:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí