K čemu to je?

K čemu to je?

Anotace: ...nevíte k čemu to je??

K čemu je život,když není pro koho žít,
k čemu je srdce,když nemá pro koho bít,
k čemu jsou sny,když není o čem snít,
k čemu je štěstí,když jej nemůžu mít?

K čemu jsou rty,když tě nemůžu líbat,
k čemu jsou oči,když se na tebe nemůžu dívat,
k čemu jsou ruce,když se tě nemůžu dotýkat,
k čemu jsou slova,když ti nic nesmím říkat?
Autor andynka.n, 14.05.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

výborný

15.05.2007 13:09:00 | Yourheart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí