Láska protkaná pavučinou smutku

Láska protkaná pavučinou smutku

Anotace: Smutek se dá léčit jedině novými událostmi nebo vzpomínkami... ale: Nic není horší než vzpomínky na štěstí v době neštěstí...

Já měla ráda svět,
co kolem se točí
a milovala jsem ten pohled
do Tvých zelených očí.

/jo, svět možná kdysi, ale...
v těch zelených očích se pořád ještě utápím/

Jenže i ta nejhezčí pohádka
musí mít někde konec,
a ta má už bohužel skončila -
mě už odzvonili zvonec...

/kéž by šly všechny zvony na světě rozbít...
ale přesto: /

Chtěla bych ti říct,
jak ráda Tě pořád mám,
jak se strašně trápím,
když sama v noci usínám.

/ta bolest nejde ani slovy vyjádřit...
a ta láska už vůbec ne/

Jaký je vlastně úděl člověka?
Trápit se? V duši umírat?
Ne, podle mě je to milovat
a s láskou v srdci usínat.

/Proto nechápu proč já, zrovna já,
ta nemilovaná, smutkem protkaná bytost jsem člověk.../
Autor qpal, 14.05.2007
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle si asi požil každý...a kdo ještě ne, na toho to čeká. Nejsi to jen "právě ty", ale podařilo se ti to moc pěkně vyjádřit.

17.05.2007 23:32:00 | Theara

musím hodnotit.. prostě se mi to líbí má to v sobě hodně

15.05.2007 00:12:00 | Najlin

mluvis za me...

14.05.2007 22:55:00 | Ágnes

je to krasna basnicka ale hrozna smutna...ale takovy je proste zivot...doufej ze bude lip:)...

14.05.2007 21:49:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí