rozhodnutí

rozhodnutí

Anotace: neuvěřitelné......bolestné.....složité.....co ještě může láska být? krásná? to by se člověk musel přestat bát, a to já neumím

palíš jako oheň
v dáli vidím minulost
již bolesti bylo víc než dost!

oči tvé sálají
něho-zvu tě dál
jen tiše potají, jako ten, kdož v koutě stál

kůže mi voní po polibcích
jež ukradli jsem blížíci se noci
kradmí milenci-co jsou to za city?

slova, tolik bolestivá...
máme málo času Lásko!
již, již se připozdívá...

mé oči žadoní o pomoc...
jak dostat se z pavučin co sama jsem utkala...
ztratit co mám, i co jsem získala...

odpustit bolesti vymazat vrásky
a oddat se šílenství z tvé krásné lásky
přelstít celý svět...můžu se radovat?
že znova po roce mohla jsem milovat...

kol očí linky černé...s těží temné jako moje duše
kol srdce řetězy...co drží, co drásají?
proč nikdo mi nevěří-že s city si nehraji???

vidím tvé oči...snad říkáš co tak krásně zní...
cítím tvé doteky...snad né ty poslední!
srdce mi buší...
ach velká to muka...
vybrat si musím...a srdce puká...

kol očí dvě hluboké vrásky.
v srdci jizva-Z lásky!!!
Autor Gwladus, 14.05.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí