Pár tržných ranek na srdci

Pár tržných ranek na srdci

Anotace: Pohádky jsou výplody fantazie, jinej svět... bolest spojená s láskou je až príliš skutečná...

Ty vrátil jsi mi srdce,
které si musím vzíti zpět.
A na něm pár tržných ranek,
o kterých musím vyprávět.

/Já to srdce ale nechci vrátit…
a ty rány bych klidně odpustila…/

Já však dala Ti ho celé,
bez vady - v pořádku.
A teď to zní jako příběh,
jako bych vyprávěla pohádku.

/Je možné žít bez srdce? Jestliže je to přežívání, tak ANO.
Ale ta pohádka už je jen vzpomínkou pár lidí…/

Tak můžu třeba začít:
Žilo bylo jedno srdce,
bylo však bolestí protkané
a láskou trpělo prudce.

/Pohádky jsou výmysly pro děti…
bolest je ale skutečná.../

Jenže co dělat, když trápit se nechci,
v nitru pomalu umírat?
Můžu přežít těch pár tržných ranek,
nasadit masku a na svět se usmívat…

/Nechci to srdce vrátit... PROSÍM, nevracej mi ho zpátky.../
Autor qpal, 15.05.2007
Přečteno 365x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Člověk nikdy nevlastní své srdce. Někomu ho dáš, někdy ho někdo jiný ukradne tomu předešlému... ale kdykoli se někdo rozhodne vrátit ti ho zpět, nikdy ti nevrátí to samé, které jsi mu dala...

18.05.2007 18:48:00 | Nekonečnost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí