Ublížils

Ublížils

Anotace: ...

Ublížils!
Ne, teď neřeším tvé lži a podvádění.
Mluvím o tom, že sis mě nechal vzít.
Bez námitek. Nezastavils ji.

Sundala mou iniciálu z tvýho krku
doufajíc, že pak zapomeneš.
Snad jsi ani neprotestoval, ale pomohlo to?
Měla vědět, že dokud to neuděláš sám,
budu pořád v tvojí hlavě.
-odtud mě dostat nedokáže...
I když se snaží.
I když tě očkuje tvrzením,
že návrat je blbost.

Nebyla to blbost!
Už je...

Teď leží mi zlaté písmenko na dlani
a já se ptám, proč jsi ji nechal vstoupit mezi nás dva.
Opravdu teď znamená tolikrát víc než já?
Než ta tři léta? Než všechny společné chvíle?

Ublížila mě,
ublížila tobě,
ublížila sobě...

a tys ji nechal. Vinen!
Autor Ágnes, 15.05.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někde stálo, už to nevím přesně: "Krásné kytky se každý bojí, třeba přivonět, vložit do vázy. Pak příjde osel a sežere ji celou, i s okolní trávou."
Co chceš ještě říct?

14.06.2007 12:08:00 | stryc

zadnej kluk za to trapeni nestoji a tenhle si tvoje slzy nezaslouzi uz vubec. drz se!

15.05.2007 11:46:00 | pettra

o depce z lásky něco vím... líbí...

15.05.2007 11:45:00 | Lorellin

Bolí to. Ale bude líp. Jednou.

15.05.2007 11:23:00 | Raymond

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí