Má Lásko!

Má Lásko!

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Písně odjinud . . .

Milá
Být smutná
že odcházím
Tobě
LÁSKO má
vůbec nepřísluší

Vlastně neodcházím
jen kousek poodejdu
abych nepřekážel
Budu
ten dobrý kamarád
a přítel
který zpovzdálí
tiše Tě doprovází.

Jiné slzy
A jiný pláč....
To za omamnou radost
žes našla
že máš to
co nenalézala jsi se mnou
ač tolik jsem se snažil
To vše naplňuje i mne
zvláštním pocitem
zadostiučinění

Štědré dobro
máš ve svých očích
jako vždy
Sáláš LÁSKOU
a já teprve teď
objevuji
jak ŽENA může rozkvétat
a okolo sebe vše provonět
zázračnou aurou

Vše kolem vysvětit
a v oltář oslavy života
proměnit ten náš malý svět
Představa kreslí Tvou náruč
a onen živoucí zázrak
na Tvých rukou v ní.......

Prosím neplač
Já opravdu neodcházím
Bude jen opodál
A opravdu nejsem zdrcený
Opravdu nejsem zahlcen bolestí
či smutný...
Já Tě jen skutečně napořád miloval
a nepřál si nic víc
než jen a jen ono obyčejné
ale tak zázračné štěstí
protože není víc
čeho by muž své milované přál.

Jak těžko
vyslovit tak obyčejné přání
do Tvých křišťálových slz
Jak těžko
na pouť s jiným
svou milou vypravit
O to víc srdce mé zazní
když zaslechnul jsem tiché -Ano-
Dotklo se chrámové kopule
a pak se sneslo ke mně níž
Bylo to zvláštní
na tváři
ucítil jsem Tvé rty
a vzrušený dech
dral se Ti bolestně z prsou
Jakoby´s vrátit se chtěla
tou naší dávnou cestou zpět
Jakoby´s chtěla přijít
posedět na lavičce pod kaštany
....................se mnou

Viděl jsem její svět
a byl jsem si jist
že nikdy už nepřijde
Že nikdy nepohladí mě po tváři
Že nebude nic
než těch pár slov....
Nezapomene nikdy
co jsem jí tenkrát slíbil:
Budu Tě milovat navždy
i kdyby cokoliv
.....mezi námi se stalo ...
Autor Těšínský, 15.05.2007
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..ach ta láska..

15.05.2007 21:02:00 | isisleo

...láska na celý život...

15.05.2007 20:41:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí