---=== TMA ===---

---=== TMA ===---

Anotace: ... nemám z toho dobrej pocit :-/

Pohled zvedám,
pátrám tmou,
to tebe hledám,
moje oči tě však
nenajdou.

Natažené ruce
a prsty na tmu sahají
a mé oči prudce
sem tam kmitají.

Celej se chvěju
v duši brečím
a na venek se směju
a za to vděčím
Tobě lásko...
Autor deSolAxe, 13.04.2005
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí