Minulost

Minulost

Anotace: Kdysi miloval jsem hluboce, než přišel ten čas, zrádce.

Kdysi miloval jsem hluboce,
než přišel ten čas, zrádce.
Kdysi šťastným stal jsem se,
když uvěřil jsem,
že miluje mě od srdce.
Kdysi otevřel jsem oči velice
a pochopil jsem,
že vše je moc krásný sen.
Jednoho dne umřel jsem,
když nůž bodnutý do srdce
z posledních sil tahal jsem.
A pak říkal si,
proč naivní jsem byl
a sladkým slovům uvěřil,
srdce své tak poničil.
Autor australian_man, 15.05.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné a stejně moc smutné...

18.05.2007 08:51:00 | Theara

Pěkné, ale dost smutné..
Mě se to líbí, chválím :)

17.05.2007 08:13:00 | -Jojo-

mocky pěkné...

16.05.2007 01:00:00 | Nikytu

proč si tohle lidi dělaj? ... smutné. a výstižné

15.05.2007 23:27:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí