dead love

dead love

Anotace: ˇ-ˇ

Jasná zář,co vystupuje ze stínu,
hrobník,co odhrnuje z hrobu hlínu.
Snaží se vskřísit provinilou krásku,
oživit do hliny pohrbenou lasku.

Už nedýchá...Nemá proč žít,
někde tam dole,bude stale bdít.
Čeká...Možná na zázrak,
odhrneš-li ty ten mrak???

Chce zase spatřit světlo světa,
ovšem vskřísit jí dokáže jen jedna věta...
Autor flusii, 16.05.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

někdy na tu větu dlouho marně čekáme.
doufám, že se dočká...

16.05.2007 14:54:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí