Hledání vzorce

Hledání vzorce

Anotace: Takový neohrabaný vynání lásky jednomu klukovi, kterej doufám, že si to nikdy nepřečte.

Jde mi z toho hlava kolem,
každý mě může nazývati volem.
Všichni do nás hustí vzorce!!
Řekněte té profesorce,
že to stejně na nic není,
že věda-ta se stále mění.
Na lásku my vzorec chceme
tak ho všichni hledat jděme!
"Já už ho mám," první křicím,
mrku kolem sebe a hned vidím...
Co vidím? Nic, jen naši minulost.
Proč já zbořila za sebou most?
A znovu hledám cestu k Tobě,
na tobě záleží mi fakt hodně...
Autor jaňa, 16.05.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí