(°!°)Duhová víla

(°!°)Duhová víla

Anotace: A po té barevné tancuje ráda...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

 

DUHOVÁ

******
Duhová víla
vždy krásná byla
na duze barevné
svůj domov měla.
Po mostě duhovém
tancuje ráda
konec té duhy
najít se zdráhá?

Snad víla jiná
by se zdráhala
ale ta naše ne,
ta je moc zvědavá.
Ten konec našla
stačil jen krůček
a potom ztratila
jeden střevíček.

Teď v trávě běhá
střevíček hledá
duha se ztrácí
jak se víly vrací?
Poprosí vánek
ten na ni foukne
za chvíli víla
z mraků vykoukne.

Na jeden sedne
a tam počká si
až bude pro duhu
zas vhodné počasí.
Na novou přeskočí
na duze zas tančí
konec už nehledá
ta víla zvědavá.

-(°o°)-

Autor Květka Š., 11.03.2012
Přečteno 948x
Tipy 11
Poslední tipující: Jarka, PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec, JarekBrnoCz, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále píšeš hezké veršíky. Moc zdravím.J.

04.05.2012 11:27:35 | Jarka

Souhls, taková je naše Květka, ST.

11.03.2012 22:57:22 | Psavec

Ty jseš zkrátka moje milá pohádkářka...:-))

11.03.2012 18:58:25 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí