(°!°)Na koberci

(°!°)Na koberci

Anotace: Tak tam nám jezdí vlak...a jezdil už kdysi dávno

Sbírka: (°+°)Pohádkové(°+°)

°°-°°
Doma na koberci koleje se točí
pod knihovnou depo pro vláčky,
nádraží je u stolku s květinami
kolem křesel jsou samé zatáčky.

Výpravčí vařečkou zavelí,odjézd
dávejte pozor na nástupišti,
já natočím vláček na klíček
a ten kolem stolu jen profičí.

Vlak jede tunelem ze stoličky
příští nádraží je prý v Africe,
zrovna kde v pokoji palma stojí
na vlak tam čekají dvě opice.

Jedna je na gumičce z pouti
druhá jen očičkama kroutí,
obě dvě do vláčku nastoupily
rády se přes pokoj povozily.

Potom náš výpravčí dostal chuť
na kaši
máma ji v rendlíčku vaří,
vlaky už nejezdí,opice se diví
že stojí pod kytkou na nádraží.

Potom jak Gulliver z pohádky
překročím snad půlku Evropy
na horu Křeslovou posadím se
a co my?
Ptají se z vlaku ty opice.

Počkáte si na příští vlak.
Kdy?Až se ta kaše sní.
Někdy pak...
~~
~~Z~A~S~E~~J~E~D~E~~V~L~A~K~~
Autor Květka Š., 14.03.2012
Přečteno 1018x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zaba.zuzla, ZILA78, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět hezké

15.03.2012 10:32:04 | zaba.zuzla

Vláčky, pěkná vzpomínka na dětství, ST.

14.03.2012 15:39:00 | Psavec

Železnice,kolejnice míří potom ze světnice...

14.03.2012 13:53:55 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí