(°o°)Kolem světa

(°o°)Kolem světa

Anotace: Z nádraží "Pod stolem" vyjel vláček s nákladem

Sbírka: (°+°)Pohádkové(°+°)

===°°===
Na nádraží "Pod stolem"
přijel vlak i s nákladem,
lentilky má místo uhlí
přiložit však už nestihli.

Ši,ši,ši,ši
vagón plný kostek vezu
tu tíhu snad neuvezu,
naříkal náš malý vlak.
Vždyť já nejsem náklaďák.

Vlak ve stanici zatroubil
kdo chtěl tak si přestoupil
a náklad kostek veze dál
prý by se mu každý smál.

"Pod stolem" pan výpravčí
vařečkou jen zatočí,
ten vlak hů,hů,zahoukal
a kolem gauče jel si dál.

Náklad kostek cestou ztrácí
maminka má potom práci,
všechny kostky uložit
a klukovi?
Pětadvacet naložit?

Co vás nemá,ne,ne,ne
od mámy kluka pusa nemine,
on zas dá mamince
sladké lentilkové pusy
a pro všechny z vlaku
přijedou náhradní autobusy.
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~
A z nádraží "Pod stolem"?
Zítra zase vyjedem.
Dnes na cestu Kolem světa
lentilky přinesla teta...
~~~~~~ši,ši~~~
============oo
Autor Květka Š., 16.03.2012
Přečteno 911x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nastupovat!!!!jedem..

16.03.2012 18:34:52 | Linzerka

Pozor na druhé koleji, právě přijíždí ST.

16.03.2012 17:23:23 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí