(°o°)Broučičí

(°o°)Broučičí

Anotace: No kdo asi,miminka...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

************
Kdo tady v postýlce
skáče,hopsá a směje se
ptá se maminka,
to jsou veselá broučičí
miminka.

Ze skořápek z oříšku
mají kočárky a postýlky
a na nočním čepečku
dvě maličké bambulky.

Tak broučkové tiše
už podává se kaše,
pylem z květů sypaná
ranní rosou slazená.

Broučkové si pochutnají
kašičku moc rádi mají,
ale ten křik…co se stalo?
Na dva malé broučky
se kaše nedostalo.

A aby byla miminka veselá
tak další kaše se rychle
udělá.
Žádné mimino broučičí
už nekřičí,nekřičí,nekřičí.

Pak jen stačí čistá plinka
a miminko tiše spinká…
v tom kočárku z oříšku
já ho houpu,trošičku.
Autor Květka Š., 17.03.2012
Přečteno 697x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-o)=broučci,ti se mají.

17.03.2012 20:32:05 | Linzerka

Další krásná roztomilá. :-)

17.03.2012 14:08:55 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí