(°!°)Honička

(°!°)Honička

Anotace: Honili se celý den,kdo jde z kola ven?

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

~***~
To vám je ale„trojice“
kdo? Kočka,pes a slepice
prý honili se celý den.
Kdo jde z kola ven???

Já tedy né,mňoukla kočka
malou chviličku si počká
na to další kolečko.
A pak tě plácne,slepičko!!!

Skončila už honička
hele,z kola je ven slepička
ti dva hned řeší záhadu.
Kdo dá komu teď „babu“???

Piky,piky a piky na hlavičku
proč pes dál nehoní kočičku?
Jé,zacítil jsem mastnou kost
už nehraju,haf,haf,dost!!!

Pak pes hryže kostičku
a neslyšel tu kočičku,
ta potichu se přiblížila
a mňau.Tomu psovi „babu“ dala.

Tím nám končí honička
a kdo vyhrál?
No kdo,přece naše KOČIČKA…
…mňau,já ji znám.

~~~***~~~***~~~***~~~
Autor Květka Š., 22.03.2012
Přečteno 965x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já ji taky znám...ale vůbec mi to nevadí...:-))

22.03.2012 15:58:14 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí